Werken na je visagie opleiding - ELC carriere dag bij Dutch Beauty Academy
Make-up

Vind je droombaan op de Estee Lauder Careerday

21 mei 2020

Share this article

  • T
  • P
  • F
  • G

Droom jij van een baan bij een high-end make-upmerk? Wil je graag werken na je visagie opleiding? De Dutch Beauty Academy organiseert jaarlijks een exclusieve Estee Lauder Career Day. Als cursist krijg je dan de kans om een baan te bemachtigen bij één van de luxe merken van Estee Lauder Companies. Dat is een fantastische start van jouw carrière.

Ben je gedreven en heb je een passie voor cosmetica en retail? En zie jij het zitten om snel te gaan werken na je visagie opleiding? Dan is een baan bij een make-up merk misschien wat voor jou! Tijdens de Estee Lauder Career Day bij onze academy krijg je de kans om kennis te maken met de verschillende merken van Estee Lauder. De dag begint met een introductie. Je komt van alles te weten over Estee Lauder companies zelf en over de meer dan 25 merken die onder het bedrijf vallen en in ongeveer 150 landen in de wereld worden verkocht, maar ook over de mogelijkheden voor jouw carrière.

Demonstratie

Na de introductie wordt een demonstratie gegeven door de trainers van één van de merken van Estee Lauder. De vorige Career Day werd deze demonstratie door Bobbi Brown gegeven. Vorig jaar kregen de studenten van de visagie opleiding les van de trainers van Tom Ford. Tijdens zo’n training wordt een make-up look gedemonstreerd. Zoals de trend van contouring (meer over contouring..) bijvoorbeeld. Maar je krijgt ook informatie over beautyproducten, zoals geuren en huid- en haarverzorging. De visie van Tom Ford is een belangrijk onderdeel van de training. Zo krijgen de cursisten een idee waar het merk voor staat. De productkennis die de trainers delen met de cursisten is waardevol, want zo kun je de echte parels vinden voor jouw visagiekit. Als je wilt werken na je visagie opleiding, dan is de Career Day bij onze academy het ultieme startpunt van jouw carrière.

Het is belangrijk voor de Dutch Beauty Academy om cursisten tijdens maar ook na de opleiding te ondersteunen en kansen te geven om bijvoorbeeld binnen te komen bij grote, luxueuze en gerenommeerde make-upmerken. Het is aan jou om te zien welk merk het beste bij je past en of jij daar graag zou willen werken na je visagie opleiding. Of dit nu Estee Lauder, MAC Cosmetics, Tom Ford, Bobbi Brown, Smashbox, Clinique, BECCA of een ander merk van Estee Lauder Companies is. Als visagist van Estee Lauder companies zorg jij ervoor dat jij klanten inspireert.

Kennis maken

Wil jij na het behalen van je diploma in loondienst werken na je visagie opleiding? Tijdens de Career Day komt het HR-team van Estee Lauder speciaal vanuit het hoofdkantoor in België naar de Dutch Beauty Academy Amsterdam. Dat is voor jou de ultieme kans om jouw CV mee te nemen en direct te solliciteren op de openstaande vacatures van Estee Lauder companies. Want zo kan je meteen laten zien wat je in huis hebt.

Op weg naar werk

De Dutch Beauty Academy vindt het belangrijk om cursisten tijdens en na de visagie opleiding te helpen. Zo krijgen cursisten kansen om binnen te komen bij een mooi make-up merk zoals één van de Estee Lauder Companies. Door masterclasses en events te bieden, willen we jou helpen ervaring op te doen in het vak. Maar wij doen veel meer. Zoals onze NARS cosmetics masterclass. Benieuwd hoe jij na je visagie opleiding kunt werken bij NARS Cosmetics? Lees daar alles over in dit artikel.

Meer weten over Estee Lauder en hun aanbod in jobs? Neem een kijkje op hun website.

Ben jij meer een ondernemer in hart en nieren of denk je dat het ondernemen beter bij je past dan werken in loondienst? Neem dan zeker even een kijkje op deze blog, daar leggen wij meer uit over het zelfstandig ondernemen als visagist(e).

Heb je interesse in een visagie opleiding of hairstyling opleiding? Of ben je geïnteresseerd in een cursus visagie of hairstyling? Bekijk dan ons huidige aanbod opleidingen, masterclasses en cursussen!

Ons aanbod

Deze pagina delen

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ Privacy verklaring ・Website door Bonsai media
CRKBO Geregistreerde instelling
CRKBO