Werken na je visagie opleiding - ELC carriere dag bij Dutch Beauty Academy
Make-up

Werken na de visagie opleiding

21 mei 2020

Share this article

  • T
  • P
  • F
  • G

Droom jij van een baan bij een high-end make-upmerk? Wil je graag werken na je visagie opleiding? De Dutch Beauty Academy organiseert jaarlijks een exclusieve Estee Lauder Career Day. Als cursist krijg je de kans om een baan te bemachtigen bij één van de luxe merken van Estee Lauder Companies. Dit is een fantastische start van jouw carrière.

Werken bij een bekend make-up merk

Ben je gedreven en heb je passie voor cosmetica en retail? Zie je het zitten om na je visagie-opleiding snel aan het werk te gaan? Dan is een baan bij een make-up merk misschien wat voor jou! Tijdens de Estee Lauder Career Day bij onze academy krijg je de kans om kennis te maken met de verschillende merken van Estee Lauder.

Deze dag begint met een introductie. Je komt alles te weten over Estee Lauder companies zelf, en over de meer dan 25 merken die onder het bedrijf vallen en in ongeveer 150 landen in de wereld worden verkocht.

Demonstratie door een professionele trainer

Werken na je opleiding, hoe spannend is dat? Maak kennis met de carrièremogelijkheden. Na de introductie volgt een demonstratie, gehouden door de trainers van één van de merken van Estee Lauder.

Tijdens de vorige Career Day werd deze demonstratie door Bobbi Brown gegeven. De studenten van de visagie opleiding kregen les van de trainers van Tom Ford. Welke trainer geeft jou straks les?

Tijdens zo’n training wordt een make-up look gedemonstreerd. Zoals de trend van contouring. Maar je krijgt ook informatie over beautyproducten, zoals geuren en huid- en haarverzorging.

De visie van Tom Ford is een belangrijk onderdeel van de training. Zo krijgen de cursisten een idee waar het merk voor staat. De productkennis die de trainers met de cursisten delen is waardevol, want zo vind je de echte parels voor jouw visagiekit. Wil je werken na je visagie opleiding, dan is de Career Day bij onze academy het ultieme startpunt van jouw carrière.

Een carrière bij een van de luxe merken

We vinden het belangrijk om cursisten van de Dutch Beauty Academy tijdens maar ook na de opleiding te ondersteunen en kansen te bieden om bijvoorbeeld aan de slag te gaan bij grote, luxueuze en gerenommeerde make-upmerken. Het is aan jou om te zien welk merk het beste bij je past en of je daar na je visagie opleiding wil werken. Of dit nu Estee Lauder, MAC Cosmetics, Tom Ford, Bobbi Brown, Smashbox, Clinique, BECCA of een ander merk van Estee Lauder Companies is. Als visagist van Estee Lauder companies inspireer je klanten.

Kom kennismaken

Wil je na het behalen van je visagiediploma in loondienst werken? Tijdens de Career Day komt het HR-team van Estee Lauder speciaal vanuit het hoofdkantoor in België naar de Dutch Beauty Academy Amsterdam. Dat is voor jou de ultieme kans om je CV mee te nemen en direct te solliciteren op de openstaande vacatures van Estee Lauder companies. Laat zien wat je in huis hebt.

Op weg naar werk

We begeleiden onze cursisten naar een mooie carrière. Laat de kans om binnen te komen bij een mooi make-up merk zoals één van de Estee Lauder Companies niet lopen. Onze masterclasses en events helpen je ervaring op te doen in het vak. Maar we doen nog veel meer voor onze cursisten. Zoals onze NARS cosmetics masterclass. Benieuwd hoe jij na je visagie opleiding kunt werken bij NARS Cosmetics? Lees onze blog ‘Nars masterclass’.

Op de website van Estee Lauder lees je meer over het aanbod in jobs.

Denk je dat het ondernemen beter bij je past dan werken in loondienst? Neem dan zeker even een kijkje op het blog ’wat kun je worden na de opleiding visagie’, daar leggen we meer uit over het zelfstandig ondernemen als visagist(e).

Ons Aanbod

Bekijk onze opleidingen The Ultimate Make-up Essentials, Bridal Beauty Mastery, Fashion Forward Artistery en The Complete Make-up Experience.

Bekijk ook onze Social Media pagina’s

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over onze visagie opleiding of van de nieuwste trends, tips en events?

facebook instagram

Our offer

Share this page

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ privacy statementGedragsregelsAlgemene voorwaarden ・ Website by Bonsai media
CRKBO Registered institsution
CRKBO  NRTO