WE EDUCATE BEAUTY

Innovatie, Creativiteit en Professionaliteit

Onderscheidende Opleidingen in Visagie

Dutch Beauty Academy biedt een breed scala aan cursussen, masterclasses en opleidingen op het gebied van visagie. Onze vernieuwde opleidingen onderscheiden zich in Nederland door hun zorgvuldig samengestelde lesinhoud. Binnen enkele maanden evolueer je tot een professionele, gediplomeerde en veelzijdige Make-Up Artist.

Innovatieve Onderwijsaanpak voor Optimaal Leren

Dutch Beauty Academy is een innoverende academy met veel vernieuwende aspecten en bovendien een pionier op het gebied van beautyonderwijs. Zo hebben wij als eerste in Nederland de Arabische make-up geïntroduceerd in het reguliere lesaanbod. Als eerste beauty academy in Nederland werken we met touchscreen digiborden en kleine schermen bij elke werkplek ter ondersteuning. We hebben zelfs als eerste in Europa een masterclass georganiseerd met een wereldberoemde make-up artist. Exclusief in Nederland hanteren wij de unieke DEPHT-methode, waarmee cursisten efficiënt en snel de lesstof tot zich nemen.

Voortdurende Vernieuwing voor Actuele Kennis

Onze docenten worden voortdurend bijgeschoold in de nieuwste technieken op het gebied van visagie en hairstyling. Onze creatieve directeur volgt wereldwijd trainingen bij toonaangevende artiesten zoals Mario Dedivanovic (Kim Kardashian), Ariel Tejada (Kylie Jenner) en de koning van het contouren, Samer Khouzami. Zo blijven we altijd up-to-date met de nieuwste trends en technieken.

Erkend Kwaliteitsonderwijs met Praktijkervaring

Onze opleidingen, masterclasses en cursussen worden gegeven door gediplomeerde, vakbekwame en deskundige vakdocenten. We leggen niet alleen de nadruk op ‘hoe’ bepaalde visagie- en hairstylingtechnieken moeten worden toegepast, maar ook op ‘waarom’ een bepaalde techniek wordt gebruikt. Naast het lesprogramma bieden we portfolio-, stage- en werkbegeleiding tijdens en na de opleiding. Dit geeft elke cursist de kans deel te nemen aan fotoshoots, videoproducties en diverse projecten om zo praktijkervaring op te doen.

Internationale Erkenning en Kwaliteitskeurmerken

Dutch Beauty Academy wordt internationaal aanbevolen in de prestigieuze educatiegids van Vogue en is vermeld in de Glamour UK vanwege uitmuntende kwaliteit en innovatie in beautyonderwijs. We hebben ook bekendheid vergaard via tv-uitzendingen op SBS6 en RTL4. Daarnaast zijn wij geregistreerd bij het CRKBO en dragen wij het NRTO-keurmerk, wat staat voor kwalitatief erkend onderwijs. Ontdek bij Dutch Beauty Academy een unieke leerervaring die jou voorbereidt op een succesvolle carrière in visagie!

Ons Aanbod

Bekijk onze opleidingen The Ultimate Make-up Essentials, Bridal Beauty Mastery, Fashion Forward Artistery en The Complete Make-up Experience.

Bekijk ook onze Social Media pagina’s

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over onze visagie opleiding of van de nieuwste trends, tips en events?

facebook instagram

Media & Awards

coiffure
glamour
Vogue
SBS6
RTL4
Make up awards

Our offer

Share this page

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ privacy statementGedragsregelsAlgemene voorwaarden ・ Website by Bonsai media
CRKBO Registered institsution
CRKBO  NRTO