WE EDUCATE BEAUTY

Innovatie, Creativiteit en Professionaliteit

Dutch Beauty Academy is een onderwijsinstelling met een breed aanbod cursussen, masterclasses en opleidingen op het gebied van de visagie en hairstyling. De vernieuwde visagie- en hairstylingopleidingen zijn uniek in Nederland vanwege de zorgvuldig samengestelde lesinhoud. Binnen enkele maanden ontwikkelt u zich tot een professionele, gediplomeerde en veelzijdige Make-Up Artist of Hairstylist. Wilt u zich na een opleiding verder specialiseren? Ook dat kan bij Dutch Beauty Academy door het volgen van specialistische masterclasses die worden gegeven door internationale celebrity Make-Up Artists. Bij Dutch Beauty Academy wordt beautyonderwijs naar een hoger niveau getild.

Dutch Beauty Academy is een innoverende academy met veel vernieuwende aspecten en bovendien een pionier op het gebied van beautyonderwijs. Zo hebben wij als eerste in Nederland de Arabische make-up geïntroduceerd in het reguliere lesaanbod. Vele beauty scholen hebben dit voorbeeld gevolgd. Ook werken wij -als eerste beauty academy in NL- tijdens onze lessen met een touchscreen digibord ter ondersteuning van de instructies.
Onze docenten worden constant geschoold in de nieuwste technieken op het gebied van visagie en hairstyling. En onze creative director volgt wereldwijd trainingen bij o.a. Mario Dedivanovic (Kim Kardashian), Ariel Tejada (Kylie Jenner), de king of contouring Samer Khouzami en blijft zo altijd up-to-date. Zo bevat onze lesaanbod altijd de nieuwste trends en technieken.

Al onze opleidingen, masterclasses en cursussen worden aangeboden onder leiding van gediplomeerde, vakbekwame en deskundige vakdocenten. Dutch Beauty Academy focust niet alleen op ‘hoe’ bepaalde visagie- en hairstylingtechnieken toegepast dienen te worden, maar juist ook op ‘waarom’ een bepaalde techniek toegepast wordt. Naast het lesprogramma wordt ook portfolio, stage- en werkbegeleiding aangeboden tijdens en na de opleiding. Zo krijgt elke cursist de gelegenheid deel te nemen aan fotoshoots, videoproducties en allerlei andere projecten om zo de nodige praktijkervaring op te doen.

Dutch Beauty Academy wordt internationaal aanbevolen in de prestigieuze educatiegids van de Vogue (Vogue Education Guide – juni, juli, augustus en september edities), waarin alleen de beste opleidingen, masterclasses en cursussen op het gebied van beauty worden opgenomen. Ook is Dutch Beauty Academy vermeld in de Glamour UK vanwege de uitstekende kwaliteit en innovatie op het gebied van beautyonderwijs. Dutch Beauty Academy is ook bekend van TV, o.a. SBS6 en RTL4.

Bekijk ook onze Social Media pagina’s

Facebook Instagram

home Neem contact op via Mail, Telefoon of WhatsApp. Dutch Beauty Academy home IMG-20170516-WA0009

Media & Awards

coiffure
glamour
Vogue
SBS6
RTL4
Make up awards

Our offer

Share this page

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ privacy statementGedragsregelsAlgemene voorwaarden ・ Website by Bonsai media
CRKBO Registered institsution
CRKBO  NRTO