NARS visagie masterclass voor studenten van Dutch Beauty Academy
Make-up

NARS-masterclass voor studenten van Dutch Beauty Academy

21 mei 2020

Share this article

  • T
  • P
  • F
  • G

NARS Cosmetics

NARS Cosmetics is één van de meest bekende make-up merken in de beauty wereld. Wie heeft er niet gehoord van producten zoals Orgasm blush en Laguna bronzer? Speciaal voor cursisten van de Dutch Beauty Academy werd op 13 februari een NARS visagie masterclass verzorgd.

De NARS visagie masterclass was gratis voor onze studenten. Het werd gegeven door Sara Helou, trainer en senior make-up artist bij NARS Cosmetics. Ze heeft veel ervaring binnen het vakgebied. Zoals backstage met Val Garland en Sada Ito bij high fashion catwalks. Verder heeft ze gewerkt met de meest bekende make-up artists. Denk hierbij aan Anna Priadka , Benoir Dumont, Helena Katersson en Cherelle Lazarus.

De Visagie Masterclass van NARS

Tijdens de NARS visagie masterclass bracht Sara twee klassieke NARS looks aan op de modellen. Daarbij werd veel uitleg gegeven over de producten van NARS en de technieken. Bij NARS gebruiken ze vaak de handen, dit was ook in de demonstratie terug te zien. Vooral bij het gedeelte vloeibare make-up zoals foundation en concealer.

Tevens kwam verzorging van de huid goed aan bod. Sinds NARS onderdeel is van Shisheido heeft het een ruime lijn met producten voor verzorging van de huid. Die zorgt ervoor dat de huid goed ‘geprept’ is voor make-up.

De cursisten leerden over de technieken van Sara, maar ook veel over de producten van het bekende make-up merk.

Na afloop van de NARS visagie masterclass kreeg iedereen een goodie bag met producten van NARS. Daarnaast konden de cursisten meteen reageren op jobs om bij NARS te komen werken.

Op weg naar werk na de visagie opleiding

De Dutch Beauty Academy vindt het belangrijk om cursisten tijdens en na de visagie opleiding te helpen. We bieden onze cursisten de kans om binnen te komen bij een vooraanstaand make-upmerk zoals NARS Cosmetics, bijvoorbeeld tijdens de NARS visagie masterclass.

We organiseren masterclasses en events om je te helpen ervaring op te doen in het vak. Maar wij doen veel meer. Zoals onze Estee Lauder Career Day.

Meer weten over NARS Cosmetics? Op hun website vind je meer informatie.

Onlangs hebben we ook een andere masterclass georganiseerd met een bekende celebrity make-up artist. In het artikel ‘Masterclass van Sir John‘ lees je hier meer over.

Ons Aanbod

Bekijk onze opleidingen The Ultimate Make-up Essentials, Bridal Beauty Mastery, Fashion Forward Artistery en The Complete Make-up Experience.

Bekijk ook onze Social Media pagina’s

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over onze visagie opleiding of van de nieuwste trends, tips en events?

facebook instagram

Our offer

Share this page

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ privacy statementGedragsregelsAlgemene voorwaarden ・ Website by Bonsai media
CRKBO Registered institsution
CRKBO  NRTO