Visagie opleiding, stage- en werkbegeleiding, portfolio
Make-up

Stage- en werkbegeleiding

16 december 2023

Share this article

  • T
  • P
  • F
  • G

Begeleiding naar een bloeiende carrière met stage- en werkbegeleiding

Bij Dutch Beauty Academy stoppen we niet bij het overbrengen van kennis; we begeleiden je naar een bloeiende carrière met stage- en werkbegeleiding. Tijdens de opleiding voorzien we je van waardevolle inzichten in onze marketingles, waarin we bespreken wat je wel en niet moet doen en welke stappen je kunt zetten om jouw plek in de beautywereld te veroveren.

Stagekansen

Wij geloven in praktijkervaring, daarom sturen we regelmatig stageopdrachten door naar zowel onze huidige als voormalige cursisten. Deze opdrachten variëren van het opmaken van modellen voor fotoshoots tot het verzorgen van make-up voor fashion shows. Onze stage- en werkbegeleiding is vrijwillig, maar biedt een geweldige kans om je vaardigheden in de praktijk te brengen en je netwerk uit te breiden.

Carrièredagen

Om deuren te openen voor jouw professionele toekomst, hebben we in het verleden carrièredagen georganiseerd. Tijdens deze dagen konden cursisten hun cv presenteren en zich aanbieden voor uiteenlopende vacatures. Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met een gerenommeerd uitzendbureau dat actief cursisten scout voor kansen bij verschillende make-upbrands. Dit is ook onderdeel van de stage- en werkbegeleiding.

Praktijkkansen

Binnen ons opleidingsinstituut hebben we ook een bloeiende salon. Hier krijgen onze getalenteerde (oud)cursisten de kans om hun vaardigheden te tonen en klanten te voorzien van de gewenste make-uplooks. Afhankelijk van de wensen van de klant worden onze professionals zorgvuldig ingezet, waardoor ze praktijkervaring opdoen en tegelijkertijd bijdragen aan een geweldige klantervaring. Bij Dutch Beauty Academy zien we onze stage- en werkbegeleiding niet als een verplichting, maar als een stimulans om jouw dromen en ambities waar te maken in de dynamische wereld van beauty en fashion.

Stage- en werkbegeleiding

Onze stage- en werkbegeleiding bij Dutch Beauty Academy biedt dus persoonlijke begeleiding en ondersteuning om jouw carrière te stimuleren. We verstrekken waardevolle inzichten en kansen voor praktijkervaring via stageopdrachten, carrièredagen en samenwerkingen met uitzendbureaus. Dit alles is ontworpen om je te helpen groeien in de beautywereld en je ambities te verwezenlijken.

Ons Aanbod

Bekijk onze opleidingen The Ultimate Make-up Essentials, Bridal Beauty Mastery, Fashion Forward Artistery en The Complete Make-up Experience.

Bekijk ook onze Social Media pagina’s

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over onze visagie opleiding of van de nieuwste trends, tips en events?

facebook instagram

Visagie opleiding, stage- en werkbegeleiding, portfolio

Our offer

Share this page

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ privacy statementGedragsregelsAlgemene voorwaarden ・ Website by Bonsai media
CRKBO Registered institsution
CRKBO  NRTO