Innovatie in de visagie
Make-up

Innovatie

16 december 2023

Share this article

  • T
  • P
  • F
  • G

Innovatie in Make-up Onderwijs

Bij Dutch Beauty Academy zetten we de standaard in innovatie binnen het make-up onderwijs. Onze trots als pioniers in de sector blijkt uit diverse primeurs. Als eerste in Europa organiseerden wij een make-up masterclass, een baanbrekende stap die de weg opende voor hoogwaardige vakopleidingen.

Toegankelijk en efficiënt door innovatie

Onze inzet voor vooruitgang gaat verder. Wij waren de eersten in Nederland die digitale borden introduceerden in de academy, waardoor we interactieve en boeiende lessen konden aanbieden. Nu gaan we nog een stap verder: als enige opleider in Nederland heeft elke werkplek bij ons een tablet scherm als ondersteuning, waardoor leren nog toegankelijker en efficiënter wordt.

DEPHT-methode

Een ander uniek aspect van onze aanpak is de introductie van de DEPHT-methode. Deze innovatieve methode versnelt het leerproces door diepgravend, efficiënt, praktijkgericht, en hedendaags te zijn.
Bij Dutch Beauty Academy zijn we de onbetwiste voorlopers op het gebied van kennis en ontwikkeling in de make-upwereld. Onze voortdurende toewijding aan innovatie en verbetering is wat ons onderscheidt. Als jij zoekt naar een opleiding die niet alleen de basis van make-up leert, maar ook voortdurend evolueert met de nieuwste trends en technologieën, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Geavanceerd leersysteem

Leerlingen staan bij ons nooit alleen. Met ons geavanceerde online leersysteem krijgen studenten de steun die ze nodig hebben, zowel tijdens als buiten de lessen. Via ons systeem kunnen ze gemakkelijk theorieën doornemen, thuis of onderweg, en korte instructievideo’s bekijken. Wat onze leersysteem echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de voortgang van onze studenten nauwlettend te volgen. Hierdoor kunnen we snel inspringen waar nodig en de leerervaring optimaliseren. Bovendien biedt ons systeem een directe communicatielijn met docenten. Of je nu een dringende vraag hebt of gewoon wat extra begeleiding nodig hebt, wij staan altijd voor je klaar, zelfs als je niet fysiek in de les bent.

Ons Aanbod

Bekijk onze opleidingen The Ultimate Make-up Essentials, Bridal Beauty Mastery, Fashion Forward Artistery en The Complete Make-up Experience.

Bekijk ook onze Social Media pagina’s

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over onze visagie opleiding of van de nieuwste trends, tips en events?

facebook instagram

Our offer

Share this page

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ privacy statementGedragsregelsAlgemene voorwaarden ・ Website by Bonsai media
CRKBO Registered institsution
CRKBO  NRTO