Visagie opleiding, events
Make-up

Events

17 december 2023

Share this article

  • T
  • P
  • F
  • G

Onze leidende rol in visagie-onderwijs

Wij zijn de eersten in Europa die een contouring masterclass hebben georganiseerd, onder leiding van de gerenommeerde contourmeester Samer Khouzami. Deze unieke masterclass trok cursisten uit meer dan 27 landen naar Nederland. Dit was de start van meer van dit soort events.

Internationale Events met Visagie Grootheden

Het succes van de contouring masterclass leidde tot jaarlijkse events met wereldwijde grootheden in de visagiewereld. Zo deelde Sir John, de make-up artist van onder andere Beyoncé, zijn expertise tijdens een exclusieve masterclass bij ons. Onze inspanningen werden zelfs opgepikt door RTL Boulevard en op nationale televisie uitgezonden.

Toewijding aan Visagiekennis in Nederland

Bij Dutch Beauty Academy zetten we ons in om visagiekennis in Nederland naar nieuwe hoogten te tillen. Onze events zijn toegankelijk voor iedereen die zijn visagievaardigheden wil perfectioneren, ongeacht of je een cursist van de academy bent of niet. Iedereen is welkom.

Blijf Op de Hoogte van Nieuwe Events

Houd onze social media pagina’s in de gaten voor aankondigingen van nieuwe evenementen. Of je nu een ervaren make-up artist bent of net begint, onze events bieden unieke kansen om je vaardigheden te verbeteren en te leren van de besten in de branche.

Ons Aanbod

Bekijk onze opleidingen The Ultimate Make-up Essentials, Bridal Beauty Mastery, Fashion Forward Artistery en The Complete Make-up Experience.

Bekijk ook onze Social Media pagina’s

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over onze visagie opleiding of van de nieuwste trends, tips en events?

facebook instagram

Our offer

Share this page

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ privacy statementGedragsregelsAlgemene voorwaarden ・ Website by Bonsai media
CRKBO Registered institsution
CRKBO  NRTO