Visagie opleiding, expertise from the best, celebrity make-up artists, nieuwste trends en looks
Make-up

Expertise from the best

17 december 2023

Share this article

  • T
  • P
  • F
  • G

Nieuwste trends en looks in ons lesmateriaal

Als toonaangevende school hechten we veel waarde aan de voortdurende verbetering van ons lesmateriaal. We streven ernaar altijd up-to-date te zijn en de nieuwste trends in de make-upwereld nauwlettend te volgen. Onze lessen worden voortdurend geüpdatet en vernieuwd met de nieuwste trends en looks en meest geavanceerde technieken.

Wereldwijde Verrijking van Kennis

Onze creative director onderneemt wereldwijd reizen om haar kennis op het gebied van make-up te verrijken. Ze heeft de eer gehad deel te nemen aan exclusieve masterclasses van enkele vooraanstaande figuren in de make-upindustrie, met name Mario Dedivanovic, de gerenommeerde make-up artist van Kim Kardashian. Ook heeft ze zelf de masterclass met Kim Kardashian zelf bijgewoond en live haar make-up routine mogen bewonderen. Ze heeft ook inzichten vergaard van Ariel Tejada, de vooraanstaande make-up artist van Kylie Jenner, en was zelfs aanwezig bij de allereerste masterclass van Samer Khouzami in Dubai. De expertise van deze grootheden is verweven in ons lesmateriaal, zodat je altijd de nieuwste trends en looks krijgt.

Verbinden van Make-up Grootheden

Onze creative director heeft niet alleen masterclasses en trainingen bezocht van grootheden zoals Mario Dedivanovic, Ariel Tejada, Sir John, Patrick Ta, Danessa Myricks, Fady Kataya, Samer Khouzami en Joelle, maar heeft ook een actieve rol gespeeld in het verbinden van gerenommeerde make-upartiesten. Zo heeft ze de samenwerking mogelijk gemaakt tussen Nikki Tutorials en Sir John voor een exclusieve tutorial die door Nikki Tutorials is gepubliceerd op haar Youtube kanaal. Bovendien heeft ze ontmoetingen gefaciliteerd tussen andere gevierde visagisten en Sir John. Deze rijke ervaringen en connecties vormen de essentie van de unieke benadering van Dutch Beauty Academy bij het delen van de nieuwste trends en looks en inzichten in de wereld van make-up.

Ons Aanbod

Bekijk onze opleidingen The Ultimate Make-up Essentials, Bridal Beauty Mastery, Fashion Forward Artistery en The Complete Make-up Experience.

Bekijk ook onze Social Media pagina’s

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over onze visagie opleiding of van de nieuwste trends, tips en events?

facebook instagram

Our offer

Share this page

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ privacy statementGedragsregelsAlgemene voorwaarden ・ Website by Bonsai media
CRKBO Registered institsution
CRKBO  NRTO