NARS visagie masterclass voor studenten van Dutch Beauty Academy
Make-up

NARS-masterclass voor studenten van Dutch Beauty Academy

21 mei 2020

Share this article

  • T
  • P
  • F
  • G

NARS Cosmetics is één van de meest bekende make up merken in de beauty wereld. Wie heeft er niet gehoord van producten zoals de bekende Orgasm blush en Laguna bronzer? Speciaal voor cursisten van de Dutch Beauty Academy werd op 13 februari een NARS visagie masterclass verzorgd.

De NARS visagie masterclass was gratis voor studenten. Het werd gegeven door Sara Helou, trainer en senior make up artist bij NARS Cosmetics. Verder heeft zij veel ervaring binnen het vakgebied. Zoals backstage met Val Garland en Sada Ito bij high fashion catwalks. Verder heeft ze gewerkt met de meest bekende make up artists. Zoals Anna Priadka , Benoir Dumont, Helena Katersson en Cherelle Lazarus.

Masterclass

Tijdens de NARS visagie masterclass bracht Sara twee klassieke NARS looks aan op de modellen. Daarbij werd veel uitleg gegeven over de producten van NARS en de technieken. Zo gebruiken ze bij NARS vaak de handen. Vooral voor vloeibare make up zoals foundation en concealer. Ook kwam verzorging van de huid veel aan bod. Sinds NARS onderdeel is van Shisheido heeft Nars een ruime lijn met producten voor verzorging van de huid. Die zorgt er voor dat de huid goed ‘geprept’ is voor make-up. De cursisten leerden over de technieken van Sara, maar ook veel over de producten van het bekende make up merk.

Na afloop van de NARS visagie masterclass kreeg iedereen een goodie bag met producten van NARS. Daarnaast konden de cursisten meteen reageren op jobs om bij NARS te komen werken.

Op weg naar werk

De Dutch Beauty Academy vindt het belangrijk om cursisten tijdens en na de visagie opleiding te helpen. Zo krijgen cursisten kansen om binnen te komen bij een mooi make up merk zoals NARS Cosmetics, zoals tijdens de NARS visagie masterclass. Door masterclasses en events te bieden, willen we jou helpen ervaring op te doen in het vak. Maar wij doen veel meer. Zoals onze Estee Lauder Career Day. Benieuwd hoe jij kunt werken bij de grootste merken in de beauty industrie? Lees daar alles over in dit artikel.

Meer weten over NARS Cosmetics? Neem een kijkje op hun website.

Onlangs hebben wij ook een andere masterclass georganiseerd met een bekende celeb make-up artist. Lees daar meer over in dit artikel.

Heb je interesse in een visagie opleiding of hairstyling opleiding? Of ben je geïnteresseerd in een cursus visagie of hairstyling? Bekijk dan ons huidige aanbod opleidingen, masterclasses en cursussen!

Ons aanbod

Deze pagina delen

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ Privacy verklaring ・Website door Bonsai media
CRKBO Geregistreerde instelling
CRKBO