Make-up

NARS-masterclass voor studenten van de Dutch Beauty Academy

21 mei 2020

Share this article

  • T
  • P
  • F
  • G

NARS Cosmetics is één van de populairste make-upmerken in de beautyindustrie. Wie heeft er niet gehoord van de iconische Orgasm blush en Laguna bronzer? Speciaal voor (oud)studenten van de Dutch Beauty Academy werd er op 13 februari een masterclass georganiseerd.

De NARS-masterclass was gratis voor studenten en werd gegeven door Sara Helou, educator en senior make-up artist bij NARS Cosmetics. De van origine Australische Sara heeft jarenlange ervaring binnen het vakgebied. Zo heeft ze ontzettend veel ervaring opgedaan door backstage met Val Garland en Sada Ito te werken bij high-fashion catwalks. Ze heeft haar technieken leren perfectioneren door de meest prominente make-up artists te assisteren. Zo heeft ze bijvoorbeeld gewerkt voor Anna Priadka , Benoir Dumont, Helena Katersson en Cherelle Lazarus.

Demonstratie
Tijdens de masterclass bracht Sara twee klassieke NARS-looks aan op haar modellen. Er werd daarbij veel uitleg gegeven over de producten van NARS, en de technieken die ze gebruikte. Zo is het bij dit merk gebruikelijk om je handen zo veel mogelijk te gebruiken voor het aanbrengen van vloeibare make-up zoals foundation en concealer. Ook kwam skincare veel aan bod. Sinds NARS is overgenomen door Shisheido heeft het merk een uitgebreide skincare-lijn, die ervoor zorgt dat de huid goed geprept is voor make-up. Tijdens het Door het volgen van de speciale NARS-masterclass leerden de studenten niet alleen meer over de technieken van Sara, maar ook veel over producten van het populaire make-upmerk.

De cursisten kregen na afloop van de masterclass een mooie goodiebag met producten van NARS. Daarnaast hebben ze de contactgegevens van de senior artist gekregen, in het geval dat ze geïnteresseerd waren voor NARS te komen werken.

Ondersteuning
De Dutch Beauty Academy vindt het belangrijk om cursisten tijdens maar ook na de visagieopleiding te ondersteunen en kansen te geven om binnen te komen bij een mooi make-upmerk zoals NARS Cosmetics. Door het organiseren van masterclasses willen we jou helpen ervaring op te doen in de branche.

Ons aanbod

Deze pagina delen

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ Privacy verklaring ・Website door Bonsai media
CRKBO Geregistreerde instelling
CRKBO