Nr: 1 Beauty Academy in The Netherlands

5/5
Ven detta

This is by far the best beauty academy for make up and hairstyling in the Netherlands. The teachers really love what they do and they are real coaches, they support you very well in your journey to become a make up artist or hairstylist. I followed the English classes. Very professional and great looking academy with lots of space. Love the style as well! If you are looking for a make up school, look no further, Dutch Beauty Academy is what you need!

5/5
Helena Roecks

I was a student there, very clean and professional. I learned a lot with the teachers, they have the patience and nice attitude to help the students with the beauty techniques. Super recommended!

5/5
Valeria V

Onwijs veel kunnen leren. ik ben erg blij dat ik voor jullie gekozen heb!

5/5
Nadine de Lucia

Hele fijne academy met goede docenten. Ik heb hier twee opleidingen gedaan, hairstyling en visagie.

5/5
Hania Ali

Voor onze vrouwelijke collega’s hebben we een workshop geregeld. Deze is goed bevallen. Kwalitatief goede producten en duidelijke uitleg hoe bepaalde make-up technieken toe te passen.

5/5
Bonsai media

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Geweldig!! Echt een aanrader om een professionele make up artiest te worden!
Veel aan gehad.

5/5
Marcella Aura-Emo

Vorig jaar begonnen met de opleiding visagie en tot de dag van vandaag geen spijt gehad dat ik daar de opleiding heb gevolgd!! Sfeer van de groep was altijd gezellig en behulpzaam! Docenten die daar werken staan altijd klaar voor je en helpen altijd waar nodig is😁😁😁

5/5
Sanae

Ik heb de opleiding make-up artist gevolgd bij DBA en het was TOP!, de docenten legde alles goed en duidelijk uit en de opdrachten waren ook leuk om te doen. Doordat we ook masterclassen kregen van MAC heb ik veel geleerd over de producten. 😍
Ik raad deze opleiding zeker aan!

5/5
Loïs Groenewoud

Als je alles wil leren om een goede allround Hairstylist en/of Makeup Artist te worden, dan is DBA de plek om dat waar te maken!!
Les krijgen van fijne, stimulerende en superprofessionele vakdocenten. Geweldige ruimtes waar alle faciliteiten en materiaal aanwezig zijn om besproken theorie in praktijk te brengen. Lekkere muziekjes op de achtergrond, waarop je soms even relaxed kan werken aan je praktijkoefening. En soms juist fijn als je supergeconcentreerd staat te knallen op je uitdagende opsteekkapsel. In 2017 slaagde ik met een 10 voor m’n examen hairstyling. Ik had nul ervaring ohgv hairstyling en heb zelf ook heel hard gewerkt. Maar dankzij de perfecte leeromstandigheden die DBA biedt, kan ik met trots terugkijken op dit geweldige resultaat! 🙂

5/5
Jaël-Philippa Veenstra

De beste school als het om beauty gaat.
Heb zoveel geleerd en het is super gezellig je leert leuke mensen kennen 👌🏼

5/5
Dawn Lemstra

Zoek je een goede school om een make up artist/hairartist te worden? Stop dan met zoeken en start je opleiding bij Dutch Beauty Academy.

5/5
Latife Yigitsoy

Super opleidingen hebben ze bij DBA! Zowel hairstyling als visagie gedaan met heel veel tevredenheid! Een absolute aanrader.

Groetjes Edith v/d Laan

5/5
Edith v/d Laan

Super leuke en profesionale opleiding .
Veel geleerd 🤗
Beatrix Bauer
Insta.: beatrix_verhoeven_mua

5/5
Beatrix Bauer

Top top top… Onlangs mijn diploma behaald bij Dutchbeautyacademy… Super goede leerzame opleiding… Groeten van Soumiya uit Nijmegen

5/5
Soumiya Amaach

Afgelopen week onze diploma uitreiking gehad voor de opleiding haarstyling! En wat was het een onvergetelijke ervaring. Zo verschrikkelijk veel geleerd, tips en adviezen gekregen over hoe je verder kunt groeien na je opleiding. Maar wat ik vooral ook leuk vond is dat je echt je eigen creativiteit gaat ontdekken. En all the way super support van je leraar. Sanjay en Hanae nogmaals onwijs bedankt voor deze geweldige ervaring. Manon

5/5
Lucille Rachel Manon Nagtegaal

Ik heb hier een fantastische leerzame tijd gehad tijdens het volgen van de visagie opleiding! Je leert hier van basis tot Arabische glamour make up looks. Ze leren je ook hoe je met producten moet werken want elk make up product verschilt. De lessen worden op professioneel hoog niveau gegeven. Een echte aanrader voor zowel gevorderden als beginners!

5/5
Soheyla Jafari

Ik heb visagie en Hairstyling gedaan. Beide zeker een aanrader! Kleine klassen dus heel veel persoonlijke aandacht. Ik vond het vooral fijn dat je de hele dag les hebt zodat je genoeg tijd hebt om te oefenen en vragen te stellen. Als je van beauty houdt zeker de visagie doen en als je van beauty en een beetje gek houdt zou ik zeker de hairstyling aanraden.

5/5
Anna Roozendaal

Een super goede en ook leuke opleiding. Ik heb visagie en hairstyling gedaan. Je leert echt alles van basis makeup tot en met Arabische makeup. En met hairstyling van vlechten tot creative avant garde kapsels en alles wat daar tussenin zit. De docenten zijn gepassioneerde vakmensen die jou ook de ruimte geven je eigen creativiteit te ontplooien. Ik zou deze opleiding dan ook zeker aanraden aan iedereen die een goede makeup artist/ hairstylist wil worden.

5/5
Brit Rietveld-Harnisch

Vandaag mijn 2e diploma behaald bij de Dutch Beauty Academy en wat ben ik er trots op! Super leraren en echt een top sfeer. De school helpt je opweg om een stapje verder te komen in je carrière door regelmatig mailtjes te sturen voor uitnodigingen voor TFP shoots. Wil in het speciaal Sanjay en Hanae bedanken, zonder jullie was het nooit gelukt❤️

5/5
Jamie Henneke

Hele goede visagie en hairstyling academy. Docenten zijn geweldig en hebben veel (praktische) kennis in huis. Via de school krijg je ook hele leuke samenwerkingen aangeboden voor magazines, TV en veel meer.

5/5
Alisha

Prachtige kapsels en visagie leer je hier. Gewoon helemaal top academy!

5/5
Marijke Veenstra

Hele leuke en ontzettend professionele opleiding. Erg leerzaam en de docenten hebben veel kennis in huis en geven je de volledige aandacht. Zeker een aanrader. Dutch Beauty Academy bedankt voor de leerzame tijd! Ben superblij met mijn diploma.

5/5
Chantal Klein

Ik als enthousiaste leerling bij de dutch beauty academy kwam voor de opleiding Make-Up Artist. Ik kan wel met zekerheid zeggen dat ik geen spijt heb van de opleiding en super tevreden ben met alles wat ik geleerd heb. De lessen waren ook enorm gezellig met de docente en de andere cursisten. Het was een leuke ervaring die ik heb mogen meemaken en ook zeker weten goeie en leerzame lessen! ❤✨

5/5
Oumaima Serghini

Ik heb bij DBA mijn diploma behaald, opleiding Visagie. Ik ben heel tevreden over de lessen en de professionele docenten. Hele fijne sfeer en je wordt altijd ondersteund. Ik werk inmiddels voor mezelf in mijn eigen salon in Amsterdam. Ik kan het zeker aanraden!

5/5
Jihane Amghar

Ik ben heel erg tevreden met de opleiding visagie bij Dutch Beauty Academy. Ik heb eerder een visagie opleiding gedaan bij een andere bekende visagie school, maar de kwaliteit en professionaliteit was lang niet zo goed als bij Dutch Beauty Academy. Al na 2 lessen had ik al zo veel geleerd. Je wordt ook echt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen en dat is super fijn! Alles is prima geregeld en ze helpen je met praktische ervaring op te doen. Ik geef Dutch Beauty Academy een dikke 10 en zeker 5 sterren waard! Echte aanrader.

5/5
Abir

Our offer

Share this page

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ privacy statementGedragsregelsAlgemene voorwaarden ・ Website by Bonsai media
CRKBO Registered institsution
CRKBO  NRTO