Diversiteit aan merken en materialen

Bij Dutch Beauty Academy omarmen we de veelzijdigheid van de make-upwereld en de daarvoor benodigde materialen. Wij geloven niet in de beperkingen van één enkel merk, omdat elk merk unieke kwaliteiten biedt. Daarom maken onze cursisten gebruik van een breed scala aan make-up brands en materialen. Wij introduceren regelmatig nieuwe merken in onze visagie opleiding.

Kwaliteit voorop

Onze benadering is eenvoudig: de kwaliteit van het eindresultaat staat voorop. Cursisten hebben de vrijheid om te experimenteren met verschillende producten en merken, zolang het resultaat voldoet aan de hoogste standaarden. We moedigen het gebruik van diverse merken aan, omdat dit de creativiteit stimuleert en een breder begrip van make-up en materialen mogelijk maakt.
Daarom hebben de cursisten bij ons ook de vrijheid om eigen materialen en benodigdheden aan te schaffen van allerlei merken.

Experimenteren met materialen en proberen

Bij Dutch Beauty Academy gaan we verder dan alleen het gebruik van bestaande producten en benodigdheden. We moedigen onze cursisten aan om nieuwe producten te testen en te experimenteren met innovatieve formules. Bovendien delen we voortdurend advies over de nieuwste producten en trends in de make-upindustrie.

Ontwikkel je unieke stijl

Hoe wij make-up beoordelen is gebaseerd op de kwaliteit van het werk en de creativiteit van de cursist. Het draait niet om het merk van de gebruikte materialen en benodigdheden, maar om de kunst van het neerzetten van een verbluffend eindresultaat. Dutch Beauty Academy is de plek waar diversiteit in make-up brands wordt gevierd, en waar elke cursist de vrijheid heeft om zijn of haar unieke stijl te ontwikkelen.

Ons Aanbod

Bekijk al onze opleidingen The Ultimate Make-up Essentials, Bridal Beauty Mastery, Fashion Forward Artistery en The Complete Make-up Experience.

Bekijk ook onze Social Media pagina’s

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over onze visagie opleiding of van de nieuwste trends, tips en events?

facebook instagram

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ privacy statementGedragsregelsAlgemene voorwaarden ・ Website by Bonsai media
CRKBO Registered institsution
CRKBO  NRTO