Make-up

Vind je droombaan op de Estee Lauder Careerday

21 mei 2020

Share this article

  • T
  • P
  • F
  • G

Droom jij van een baan bij een high-end make-upmerk? De Dutch Beauty Academy organiseert jaarlijks een exclusieve Estee Lauder Careerday, waarbij je als (afgestudeerd) visagist de kans krijgt om een baan te bemachtigen bij één van de luxe merken van Estee Lauder Companies.

Ben je gedreven en heb je een passie voor cosmetica en retail? Dan is een baan bij een make-up merk wat voor jou! Tijdens de Estee Lauder Careerday op de Dutch Beauty Academy krijg je de kans om kennis te maken met de verschillende merken van Estee Lauder. De dag begint met een introductie. Je komt van alles te weten over Estee Lauder companies zelf en over de meer dan 25 merken die onder het bedrijf vallen en in ongeveer 150 landen ter wereld worden verkocht.

Demonstratie
Vervolgens wordt er een demonstratie gegeven door educators van een merk. Twee jaar geleden werd deze demonstratie door Bobbi Brown gegeven. Vorig jaar kregen de studenten van de visagieopleiding les van de educators van Tom Ford. Tijdens zo’n workshop wordt er een make-up look gedemonstreerd. Zo komt de trend van contouring (LINK BLOG) bijvoorbeeld aan bod, maar krijg je ook informatie over andere beautyproducten, zoals geuren, huid- en haarverzorging. Er werd veel verteld over de visie van Tom Ford, om de cursisten een idee te geven waar het merk voor staat. Zo’n demonstratie is fijn voor een student, omdat je zo veel uitleg krijgt over de producten van een make-upmerk. Zo kan je de echte parels vinden voor jouw visagiekit.

Het is belangrijk voor de Dutch Beauty Academy om cursisten tijdens maar ook na de opleiding te ondersteunen en kansen te geven om bijvoorbeeld binnen te komen bij grote, luxueuze en gerenommeerde make-upmerken. Het is aan jou om te zien welk merk het beste bij je past. Of dit nu Estee Lauder, MAC Cosmetics, Tom Ford, Bobbi Brown, Smashbox, Clinique, BECCA of een ander merk van Estee Lauder Companies is. Als visagist van Estee Lauder companies zorg jij ervoor dat jij klanten inspireert en een gepersonaliseerde winkelervaring geeft.
Kennismaken

Wil jij na het behalen van je diploma in loondienst werken? Tijdens de careerday komt het HR-team van Estee Lauder speciaal vanuit het hoofdkantoor in België naar de Dutch Beauty Academy Amsterdam. Op deze manier kun je jouw eigen CV meenemen en direct solliciteren op de openstaande vacatures van Estee Lauder companies. Zo kan je meteen laten zien wat je in huis hebt.

Ons aanbod

Deze pagina delen

Copyright 2017 Dutch Beauty Academy ・ Privacy verklaring ・Website door Bonsai media
CRKBO Geregistreerde instelling
CRKBO